
1 Milyon üzerinde Podcast Bölümü Yakında Chrome Browser’larda Dinlenemeyecek
Podcast bölümleri HTTPS/güvenli olmayan 1 milyona yakın podcast bölümü yakında Chrome browser’lar üzerinde dinlenemeyecek.
Podfresh Daily’den 2020’ye Veda podiolab
Podfresh Daily #89 – Serzenişler Aykut Ibrisim
Podfresh Daily #87 – Reuters ve Oxford Üniversitesi Günlük Haber Podcast’leri Raporu Yayınladı Aykut Ibrisim
Podfresh Daily #86 – Spotify’ın Müzik Odaklı Yeni Podcasti [X] on [Y] Aykut Ibrisim
Bir Dönüşüm Aracı: Kurum İçi Girişimcilik -Konuk: Yusuf Ozan Üstebay
podiolab
Kurumlara inovasyon ve girişimcilik desteği sunan ve bunu da yapmak için de çeşitli metot ve ürünler kullanan gooinn‘den Yusuf Ozan Üstebay ile beraberdik. Yusuf ile kurum içi girişimciliğin ne olduğunu, inovasyonun nasıl bir kültür haline getirilebildiğini, bu alanlarda hangi metotların kullanıldığını ve doğru bilinen birçok yanlışı konuştuk. Girişimcilik ve inovasyona dair hem güncel hem de hap niteliğinde bilgiler bulabileceğiniz keyifli bir sohbet oldu. Kurum içi girişimciliğin ve inovasyonun sektörleri gerçekten değiştirip değiştiremeyeceğini siz de merak ediyorsanız, buyrun bölüme!
podiolab 9 Mart 2020
Podcast bölümleri HTTPS/güvenli olmayan 1 milyona yakın podcast bölümü yakında Chrome browser’lar üzerinde dinlenemeyecek.
Copyright © 2019 Podiolab, All Rights Reserved.
Post comments
This post currently has no comments.